TV 2 afslører: Christian Degn i spidsen for nyt tv-program

Af: Thea Andersen

|

16/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Christian Degn bliver vært på nyt program på TV 2 Charlie.

Lige nu læser andre også

Gennem årene har han stået i spidsen for en lang række programmer, herunder 'Hammerslag', 'Hvem vil være millionær' og 'Nybyggerne'. Derudover har han været vært på 'Hjertegalla' og haft sine egne programmer med titlen 'Alt det min far ikke lærte mig', samt 'Degn vil være far'.

Og nu indtager Christian Degn værtsrollen på det spritnye quizprogram på TV 2 Charlie.

Det afslører TV 2 ifølge Billed-Bladet.

I programmet, som har titlen 'Ordet er mit', står Christian Degn klar med en bunke spørgsmål til tre skarpe deltagere. I en ordleg skal de forsøge at gætte hinandens hemmelige ord, inden de får afsløret deres eget ord.

Den deltager, der er bedst til ordlegen, går videre til ugens finale. Her konkurrerer de om titlen som ugens ordknuser samt en præmie på intet mindre end 10.000 kroner.

'Ordet er mit' får premiere på TV 2 Charlie den 29. januar klokken 20.40.

Yderligere information om de fire første episoder kan findes her.

Privat danner Christian Degn par med Trine, som han har sønnen Vagn med.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig