TV 2 om ny sæson af 'Stormester': Bliver helt anderledes

Af: Thea Andersen

|

23/01/2024

Foto: Henrik Ohsten / TV 2 Danmark
Foto: Henrik Ohsten / TV 2 Danmark
Sæsonen adskiller sig fra de tidligere.

Mest læste i dag

Underholdningsprogrammet, der sendes på TV 2, er et kæmpe hit hos danskerne, der snart kan se frem til, at der kommer en ny sæson.

I den nye sæson, som bliver den ottende i rækken, er deltagerne: Puk Elgård, Tobias Dybvad, Natasha Brock, Carsten Eskelund og Mathias Helt. Det blev afsløret for et par uger siden på programmets egen Instagram-siden @stormester_tv.

Her delte de et billede af de nye deltagerne, hvortil de blandt andet skrev: "Her er de! Det bliver en vanvittig sæson, kan vi allerede love nu!"

Værterne er naturligvis som altid Lasse Rimmer og Mark Le Fevré.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår den nye sæson får premiere, men nu afslører TV 2, at man til marts er klar med nye afsnit – og de er helt anderledes, ifølge Billed-Bladet.

Her kan man nemlig se ”Stormester – en chance til”, hvor fem tidligere deltagere fra programmet skal forsøge at vinde æren tilbage.

Foruden deltagerne adskiller ”Stormester – en chance til” sig også ved en anderledes sammensætning af holdet. Hidtil har der været tre mænd og to kvinder på holdet, men denne gang er kvinderne i overtal, skriver Billed-Bladet.

Deltagerne er skuespiller Sofie Jo Kaufmanas og komikerne Linda P, Eva Jin, Thomas Warberg og Jacob Taarnhøj.

Særsæsonen har som tidligere nævnt premiere i marts.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig