TV 2 afslører: Populært program er tilbage med store ændringer

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV 2 har i år besluttet at skrue på knapperne for at skabe variation.

Mest læste i dag

I øjeblikket er TV 2 aktuelle med femte sæson af deres hit-format 'Kærlighed hvor kragerne vender', hvor 22 kvinder dater på livet løs på Sydfyn med håbet om at finde den helt store kærlighed i en af de fire mænd.

Sidste sæson af programmet stod på både afvisninger, store følelser og nu - en vaskeægte 'Kærlighed hvor kragerne vender'-baby.

Tre ud af fire af mændene er faktisk nye eller kommende fædre.

Men den femte sæson er ikke ligesom de andre.

Den skarpe seer vil nemlig have bemærket, at datingprocessen i år adskiller fra de tidligere.

Som en hel ny tilføjelse til showet, har TV 2 besluttet, at kvinderne under dette års speeddating skal have lov til at date to ud af fire mænd, hvor man i de tidligere sæsoner ellers fik lov til at speeddate alle mændene, hvis der var interesse.

Men det skal alligevel ikke sætte en stopper for nye relationer.

Som noget andet har TV 2 besluttet, at mændene nu har mulighed for at prikke de kvinder på skulderen, der i første omgang ikke har valgt dem til. 

Dermed har mændene altså mulighed for at tilvælge pigerne under selve speeddatingen.

Over for Ekstra Bladet fortæller redaktør Mads Volck, at det hele sker i fornyelsens tegn.

Ifølge Mads Volck er der i år blevet skruet på knapperne og løbende justeret på programmerne for at skaber variation, for hurtigere at få præsenteret de historier, hvor der er noget på spil, og som kan udvikle sig til kommende relationer.

"Samtidig har vi forsøgt at fremhæve, hvordan mændene hjælper og guider hinanden til at finde kærligheden, og når vi oplever dem invitere på dates, sætter de sig selv i spil på nye måder, som vi synes, er interessante og klæder programmet," skriver Mads Volck til Ekstra Bladet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig