TV 2 bekræfter: Endnu en sæson på vej

29/03/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Endnu engang bliver kendte danskere inviteret ind til en snak om stort og småt.

Mest læste i dag

TV 2 har bekræftet, at man i endnu en sæson vil kunne stifte nye bekendtskaber med danske kendisser, når de inviteres indenfor hos Melvin Kakooza.

Han får nemlig endnu en sæson med sit eget talkshow "Melvin Kakooza Show", hvor der igen vil blive snakket om stort og småt.

Det skriver SE og HØR.

Derudover vil deltagerne blive kastet ud i forskellige udfordringer samt nyde lyden af live musik.

På trods af at have fået en endnu en sæson, har formatet ikke være den helt store succes for TV 2. Seertallene var i hvert fald ikke ligefrem i komikerens favør.

Indledningsvist så det hellers stærkt ud, viste tal fra analysebureauet Nielsen. Premieredagen, der fandt sted april sidste år, står noteret for hele 431.000 seere, mens der måneden efter kun var 289.000 seere.

Alligevel er TV 2 tilfredse med formatet.

"Seertal betyder ganske rigtigt en del for genbestillinger af programrækker, men det gør potentiale, målgruppe og udvikling også. Når man ser på Nielsen-tallene, som er tilgængelige for alle, og dertil streamingtallene på TV 2 Play, så er vi tilfredse med tallene for "Melvin Kakooza Show"," sagde redaktør på TV 2 Jes Schrøder.

Komikeren, som lige så gør sig til i skuespil, kaster sig ud i sin anden sæson fredag 21. april. Bugere af TV 2 Play vil allerede kunne se første afsnit den 14. april.

Kom skuffende fra start

Jubel brød ud, da det blev bekræftet, at man igen-igen ville lave en dansk version af de amerikanske late night talkshows.

Melvin Kakooza er som bekendt den nye mand bag skrivebordet, og som altid er han et charmerende godt selskab, som i første afsnit fik besøg af Rasmus Botoft, der var inde for promovere sit nye varietéshow, hvilket de måske brugte lidt for meget tid på at tale om.

Gennemgangen af Botofts karrieres mindste roller var derimod fantastisk, men efterfølgende haltede det igen, da de skulle tale med plastikbøjle i munden.

Dog kan kun tiden vise, om der bliver strammet op i rammen omkring Melvin Kakooza, når den nye sæson lander.