TV 2 bekræfter: Ny sæson af populær serie

21/2/23 05:39

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det er nu bekræftet, at det populære program snart ruller over skærme igen.

Der er med stor sandsynlighed et stort antal danskere, der har håbet på, at den populære serie vil vende retur til sendefladen – og nu er det endelig blevet bekræftet.

Hvis du er blandt de mange danskere, der har fulgt med i de hidtil fire sæsoner af det populære program 'Helt Sort', der har komiker og skuespiller Melvin Kakooza i hovedrollen, kan du se frem til endnu en sæson.

Melvin Kakooza har bekræftet, at der er blevet taget hul på optagelserne til den nye sæson. Det sker i et opslag på det sociale medie Instagram.

Her afslører han også, at den nye sæson får et helt særligt tema, der kommer til at være gennemgående for hele sæsonen. Den 31-årige komiker har afsløret, at temaet for den nye sæson vil være 'Livsfaser'.

"Vi er gået i gang med optagelserne til Helt Sort sæson 5 og temaet for denne sæson er Livsfaser," skriver han i sit opslag.

Han fortæller også, at han har været en tur forbi virksomheden Partyinabox, der blandt andet lever af at sælge pynt til såkaldte 'gender reveals', hvor forældre får afsløret kønnet på deres lille ny.

Melvin Kakooza har dog endnu intet meldt ud om, hvornår den nye sæson af hans populære program får premiere.

Derfor vides det endnu ikke, hvornår fans af programmet kan forvente at se ham tone frem på fjernsynet – eller på TV 2 Play, hvor den nye sæson også vil være at finde.

I den seneste sæson, der fik premiere i oktober sidste år, tog Melvin Kakooza et kig på 'de store begivenheder, der samler os - også uden for landets grænser'.

Det betød blandt andet, at han var både foran og bag kulissen på flere store events, herunder Tour de France, en landskamp i Parken samt E-sport.