TV 2 deler stor nyhed: 'Bagedyst'- og 'Årgang 0'-stjerne vender tilbage på skærmen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu bliver de populære ansigter igen at finde hos på skærmene rundt omkring i de danske hjem.

Mest læste i dag

Nu vender endnu en sæson af 'Korpset' tilbage på TV 2.

Det betyder, at 14 danske kendisser har sagt ja til otte hårde døgn som aspiranter i det fysisk og mentalt krævende program.

Heriblandt er der flere evigt populære danskere - herunder stjerner fra ‘Årgang 0’, ‘Bagedysten’, filmbranchen og meget andet.

Det skriver TV 2 Echo.

Når programmet løber af stablen på TV 2 Play og TV 2 Echo kan seerne se 14 kendisser bevæge sig på dybt vand, hvor de bliver udfordret på uvished, kontroltab og lidelse.

De tre tidligere jægersoldater, Thomas Rathsack, Erik B. Jørgensen og Rune Danielsen, skal sammen med den tidligere frømand, Rune Viborg, styre aspirantholdet igennem de mange prøvelser. 

Aspirantholdet består af følgende kendte danskere:

Mathilde Beuschau, Sæpor Kristinsson, Patricia Thyberg, Ida Vibe Breinholt, Casper Steinfath, Aske Bang, Sofia Kanamat, Moumen ”Momo” Machlah, Ulrikke Evensen, Alexander Clausen, Ukaleq Slettemark, Patrick Simiglai, Frederikke Pedersen og Bobby Atiedu. 

Programmet er filmet og allerede nu har ‘Årgang 0’-stjernen, der er at finde blandt deltagerne, sat ord på, hvordan det var at medvirke:

“Tilbage i april gjorde jeg noget vanvittig sammen med 13 fantastiske mennesker! Jeg er så taknemmelig for, at havne med 13 mennesker, som igennem det hele udviste en kæmpe kærlighed for hinanden. Til mine med aspiranter - Tak for at gøre oplevelsen fuldstændig fantastisk”, skriver hun på sin Instagram.

Den sjette udgave af 'Korpset' har premiere på TV 2 Play den 6. september, mens det har premiere på TV 2 Echo den 13. september.

Anbefalet til dig