TV 2 har jagtet bestemt kendis i flere år: Vil have hende med i 'Vild med dans'

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV 2 har tigget hende i flere år.

Lige nu læser andre også

Den 22. september blænder TV 2 op for endnu en sæson af Vild med dans. 

Når sæsonen skydes i gang, er der flere ting, som ikke er helt som det plejer. I år kan programmet nemlig fejre 20 års jubilæum.

Det er allerede nu afsløret, at der i år vil være helt nye tiltag i programmet. 

“Jubilæumssæsonen af ‘Vild med dans’ byder på ti nye dansepar, to værter og et dommerpanel, der i år består af en ny konstellation. Der er fire faste dommere i hvert program, nemlig Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Sonny Fredie Pedersen og Marianne Eihilt. Den femte dommerstol bliver på skift overtaget af en gæstedommer i udvalgte programmer – store ‘Vild med dans‘-personligheder, som alle har haft stor betydning for programmet igennem årene. I jubilæumsprogrammet og finalen sidder Jens Werner i dommerstolen, som han har gjort det, siden ‘Vild med dans’ fik Danmarkspremiere tilbage i 2005,” lød det blandt andet fra TV 2 i en pressemeddelelse.

Ifølge HER & NU vil nydanserne blandt andet være Özlem Cekic, Sebastian Bull Sarning, Andreas Bo, Babara Moleko, Dulfi Al-Jabouri, Mette Sommer og Sara Slott. 

Men der er også ifølge mediet én, som TV 2 rigtig gerne vil have med på listen.

Nemlig modellen Cecilie Haugaard, som er gift med sangeren Christopher. 

Ifølge mediet har TV 2 op til flere gange, forsøgt at få Cecilie Haugaard med i programmet. Men foreløbig, skulle der altså ikke være en aftale på plads med den populære model. 

Om Cecilie kommer til at være blandt dette års nydansere er derfor endnu uvist.

I sidste uge kunne Michael Olesen meddele, at han i år ikke vil være blandt de professionelle dansere. Og det er ikke noget, som han selv har valgt. 

“Jeg modtog desværre et af de største ØV telefonopkald i dag jeg nogensinde har fået, da jeg fik og vide at der ikke var plads til mig i år på VMD-holdet!,” lød det fra ham, i et opslag på Facebook. 

Siden den melding, er kommentarerne strømmet ind fra følgere, som ikke forstår beslutningen. Flere meddeler endda, at de af den årsag, slet ikke vil se programmet i år.

Vild med dans har premiere den 22. september på TV 2  kl. 20.00.

Anbefalet til dig