TV 2-kendis afslører brud: Er tilbage på singlemarkedet

21/07/2023

Mathias Busekist

Foto: Shuttestock
Hun afslører, at hun atter er blevet single.

Mest læste i dag

Danskerne stiftede for første gang bekendtskab med Eva Lund Rasmussen, da hun sidste sommer medvirkede i TV 2-formatet 'Bachelor'

Efterfølgende har Eva Lund Rasmussen medvirket som sexologstuderende i søstershowet 'Bachelorette', hvor hun førte veninde Mette Sommer samt tre bejlere gennem en række tantraøvelser.

Men faktisk havde Eva Lund Rasmussen slet ikke hjertet med i førstnævnte show, for det lå nemlig hos en anden, som hun inden da havde fået kontakt til igen.

Men det er nu slut, oplyser TV 2-kendissen på sin Instagram.

"Og nåh ja.. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er jeg altså tilbage på singlemarkedet igen. Det er ikke noget, jeg har lyst til at snakke så meget om endnu... fordi jeg stadig er super ked af det over det og selv lige prøver at finde hoved og hale i det hele ..." skriver hun og tilføjer:

"Så lige nu skal jeg ikke date nogen overhovedet!"

Dog er håbet, der brænder i dem, der ønsker at se hende i 'Bachelorette", er ude.

Hun afslutter nemlig sin story med at skrive: 'Men skal vel på banen på et tidspunkt, når jeg engang er klar til at lukke en mand ind igen.'

I et tidligere afsnit af 'Superlike', som hun lavede med Ekstra Bladet, afslører hun, at hun mødte ham få uger inden, hun rejste mod 'Bachelor'-optagelserne.

Efter at være kommet hjem, endte forholdet med at brase sammen. Dog fandt de melodien igen.

Men nu er det altså helt forbi, hvorfor hun nu tager en datingpause.

Anbefalet til dig