TV 2-kendis afslører: Er blevet single

02/05/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock.
Det er ikke mere end et halvt år siden, de fandt sammen.

Mest læste i dag

Datingprogrammer sendes i massevis hertillands. Dog er det ikke alle, der medvirker, der ender med at finde den eneste ene.

Derfor kan man som medvirkende ofte føle, at det ikke har været en succes.

Men dermed er det ikke sagt, at man ikke kan have held i kærlighed, når showet er forbi og man igen er vendt hjem til hverdagens faste rutiner.

Men desværre ender flere af disse forhold med at falde som fluer.

Det har blandt andet Pernille Beider og Andreas Madsen måttet sande, da deres forhold er brast. Og nu løfter Frida Holm sløret for samme skæbne.

Frida Bolm, som danskerne lærte at kende under hendes medvirken i anden sæson af "Bachelor", var ellers smaskforelsket over begge ører, da hun i efteråret kunne afsløret, at hun havde fundet en kæreste.

Desværre forholdet det sig ikke længere sådan - tværtimod. For hun danner ikke længere par med fotografen Mathias Philip Rothman.

"For en uges tid siden var jeg ude at købe planter til “mit nye hjem”. Nu er livet lige vendt 180 grader, og jeg befinder mig pt. i lidt af et kaos. For at bruge den kære Jytte Vikkelsøes gode udtryk, er jeg nu solist," skriver hun indledningsvist i Instagram-opslaget, der bekræfter, at hun nu er blevet single.

Frida fandt ikke kærligheden i Caribien, men efter at være vendt hjem, blev hun ramt af Amors pil, hvilket hun kunne meddele med et smil på læben i sin egen podcast "Datingmissionen".

Nu er kærligheden mellem Frida og Mathias imidlertid brast.

Opslaget kan læses i sin helhed her.