TV 2-kendis fik ildebefindende og kørte galt: - Jeg husker intet

Af: Thea Andersen

|

31/10/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
TV 2-kendissen har brugt weekenden på at samle sig efter sin ulykke.

Lige nu læser andre også

Torsdag var 'Årgang 20'-mor Lisbeth Vernsted-Fabricius ude for en bilulykke.

Til Her&Nu fortæller hun, at hun fik et ildebefindende, mens hun var på vej til Marienlyst Hotel ved Øresund. Dette medførte, at hun kørte ind i en bil, som holdt stille foran hende.

"Jeg husker intet udover, at det pludselig sortner for mine øjne, og det næste er, at jeg kommer til bevidsthed ved, at en mand tager mig ud af bilen, og ambulancen kommer," fortæller hun.

Heldigvis for både Lisbeth Vernsted-Fabricius og personerne i den anden bil skete der ikke noget dramatisk med dem. Bilerne fik dog lidt buler.

Derudover har moren til tre stadig ondt i nakken og er chokeret. Derfor har hun tilbragt weekenden med at komme sig efter den ubehagelige hændelse.

Det fortæller hun på sin Instagram, hvor hun har knap 29.000 følgere.

"Weekenden er slut og i morgen venter der endnu en arbejdsuge. Jeg har brugt det meste af weekenden på at samle mig efter jeg kørte galt i torsdags.. Det sidder stadig i mig, og angsten for at besvime igen, imens jeg kører bil er ret stor," skriver hun i et opslag.

Du kan se opslaget herunder.

Lisbeth Vernsted-Fabricius er gift med Christian, som er 13 år ældre end hende, og sammen har de børnene Filippa-Lucia, Theodor og Ayasofia.

Hele familien kan følges i 'Årgang 0', som indtil videre har kørt i tre sæsoner.

Anbefalet til dig