TV 2-kendis i vildt vægttab: Har tabt 100 kilo

Af: Thea Andersen

|

31/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
'Stor mand'-Stefan har nået kæmpe milepæl.

Mest læste i dag

Flere hundrede tusinde danskere kæmper med svær overvægt, og en af dem er Stefan Awesome Jepsen.

Ved årets begyndelse vejede han omkring 350 kilo og befandt sig i en kritisk situation, hvor han kun med besvær kunne rejse sig fra sengen og gå på toilettet. Smertefulde knæ gjorde det vanskeligt for ham at bevæge sig, og han var afhængig af smertestillende medicin for at klare dagen.

Han stod overfor to muligheder; at sige farvel til denne verden, som han selv ærligt skriver i et bevægende opslag på sin Instagram-profil, eller tage ansvar for sit liv og foretage drastiske ændringer.

Heldigvis valgte han den sidste mulighed - og siden da er kiloene raslet af TV 2s "store mand".

I går nåede han en kæmpe milepæl, hvilket han afslører med en video på Instagram.

Han har tabt intet mindre end 100 kilo, og vægten viser nu under 250 kilo.

"KÆMPE MILEPÆL. Jeg har tabt de første 100 kg. Startede på ca. 350 kg og i dag kom den under de 250 kg. Max. klar på de næste 100 kg @henrikduer, lyder det fra en stolt og meget glad Stefan Awesome Jepsen i opslaget på det sociale medie, hvilket han har fulgt op med hashtaggene #dfgn #vægttab #stormand.

Du kan se Instagram-opslaget herunder.

Du kan se dokumentaren 'Stor mand' på TV 2 Play via dette link.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig