TV 2-kendis tager bladet for munden: Det fortryder jeg allermest

17/09/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Hun ved godt ved, hvad hun fortryder allermest i sin tid i programmet.

Mest læste i dag

I TV 2's seerhit 'Forræder', som omtrent en million danskere fredag efter fredag har fulgt med i, møder man en række kendte, som hver uge skal finde frem til, hvem af dem der er de hemmelige forrædere, som 'myrder' de loyale i nattens mulm og mørke.

Og dét har danskerne ædt råt. Faktisk har TV 2 været så tilfredse med seertallene, at man allerede nu har bekræftet en sæson to.

Danskerne var således vilde med formatet, hvori der bliver myrdet, løjet og bedraget for rullende kameraer. Noget som influencer Julia Sofia viste sig at være dygtig til.

For da TV 2-formatet kulminerede i en chokerende finale, var hun fortsat med i konkurrencen.

Men nu hvor 'Forræder' er blevet rundet af, har hun afsløret, hvad hun fortryder allermest i sin tid i succesformatet.

Her kommer nemlig især én ting susende tilbage til hendes hukommelse:

"Den stemme jeg fortryder aller-allermest er den på Christian Grau. Det kunne selvfølgelig have ændret udfaldet af programmet, men det er mest af alt, fordi det ikke føltes rigtig i maven at stemme på ham," siger Julia Sofia til Ekstra Bladet.

"Jeg skulle været gået med min egen mavefornemmelse," tilføjer hun.

Hun kan dog videre afsløre, at det var livsstilseksperten Christian Grau, der fik det allerførste opkald fra Julia Sofia, da hun kom hjem fra optagelserne.

Det skyldes blandt andet den Instagram-besked, hun havde modtaget fra hende, hvor han ville høre, om hun lige ville ringe til ham, når hun fik tid.

De fastslår begge to, at der intet ondt blod er mellem nogen af deltagerne.

I finalen var det Johannes Nymark, der var forræder, som løb med sejren og 162.000 kroner til et velgørende formål i første sæson af hit-programmet.

Han fandt sig selv i en finale mod bokser Sarah Mahfoud, livstilsekspert Christian Grau, influencer Julia Sofia, komiker Natasja Brock og naturvejleder Bjørli Lehrmann.

Anbefalet til dig