TV 2 melder ud: Udskydes på ubestemt tid

22/11/22 16:04

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
På blot én uge er det blevet udskudt to gange.

Det var så meningen, at den skulle have kørt over skærmen i de danske hjem klokken 20:35 torsdag aften, men TV 2 har igen valgt at udskyde dokumentaren.

Det bliver dermed anden gang inden for en uge, at TV 2 vælger at udskyde den kritiske dokumentar, der omhandler stifterne af Saxo Bank.

Det er fortsat uvist, hvornår den bliver vist.

Presseafdelingen hos TV 2 bekræfter nemlig over for Kulturprogrammet Babylon, at man endnu ikke ved, hvornår den bliver vist.

Presseafdelingen har ifølge SE og HØR forklaret, at dokumentaren er blevet udsat på ubestemt tid på både flow samt deres egen streamingtjeneste.

Ja, den er sågar blevet fjernet fra programoversigten.

Ingen ved noget

Heller ikke Saxo Bank ved, hvornår dokumentaren i stedet vil blive vist.

Det fortæller de til 24 syv.

Dokumentaren, der har stifterne af Saxo Bank, Lars Seier Christensen og Kim Fournais, i et kritisk spotlight, skulle have været ude med første afsnit den 17. november 2022.

Premieren blev dog hurtigt udskudt en uge, hvilket ifølge SE og HØR skal tilskrives det faktum, at Saxo Bank havde klaget til TV 2.

Saxo Bank hævdede ifølge SE og HØR, at dokumentaren angiveligt indeholdt “adskillige åbenlyse faktuelle fejl, misvisende forhold og udokumenterede påstande”.

Det medførte altså, at det første afsnit blev udskudt en uge.

Men nu må man altså vente endnu længere tid.