TV 2 og Lasse Rimmer med glædelig nyhed: Vender tilbage

Af: Thea Andersen

|

24/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Elsker du loppefund, antikviteter og et godt grin? Så er der godt nyt.

Mest læste i dag

Hvis du i løbet af de seneste otte år har set med, når der er blevet sendt tv-programmet 'Krejlerkongen', så vil du helt sikkert glæde dig over denne nyhed.

Komikeren Lasse Rimmer, der er vært på programmet, vender nemlig tilbage på skærmen med en ny sæson.

Det oplyser tv-guiden i deres tv-oversigt ifølge BILLED-BLADET. Her skriver de, at TV 2 Fri viser det første afsnit af den nye sæson, sæson 17, om præcist to uger.

"Lasse Rimmer byder velkommen til en ny sæson, og han lægger stærkt ud med to populære skuespillere, Anders W. Berthelsen og Hella Joof. For begges vedkommende er det første gang de medvirker, så de får brug for opbakning af holdkaptajnerne Carsten Bang og Annette Heick," skriver tv-guiden om det første afsnit.

Den nye sæson har premiere mandag den 7. august klokken 21.50.

En holdleder mindre

Sidste år tog TV 2 en beslutning om at skille sig af med komikeren Brian Mørk, der også har været at finde som en af holdlederne i programmet.

"Jeg kan oplyse at jeg ikke vil være at finde i de kommende sæsoner af Krejlerkongen på TV2 FRI. Det har været 7 mageløse år og jeg har elsket hvert minut. Men sådan er der så meget," fortalte Brian Mørk dengang.

I første omgang afslørede han ikke, hvorfor han ikke længere skulle være en del af programmet, men da han blev spurgt i kommentarfeltet, fortalte han kort og godt: "TV2 beslutning," lød det fra den rutinerede komiker.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig