TV 2-par med glædelig nyhed: Indgår kæmpe samarbejde

29/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: TV 2 Danmark
TV 2-parret Kaspar og Lambang Arianto indgår kæmpe samarbejde.

Mest læste i dag

Kaspar og Lambang Arianto var med i sæson 2. af TV 2-programmet 'Sommerdrømme', som de endte med at vinde.

Siden da har danskerne kunne følge parret på Instagram, hvor de deler ud af deres familieliv med tvillingerne Java og Atlas - og det er også her, at "Far og Papa" nu afslører, at de har indgået et kæmpe samarbejde.

"Røde Kors bliver partner på vores anden børnebog! Da vi skrev “Far og Papa, hvad er en flygtning?” havde vi aldrig drømt om, at verdens største nødhjælpsorganisation ville træde ind i vores lille skriveprojekt med så gennemtrængende en opbakning, tiltro og hjælpsomhed, som det er tilfældet," indleder TV 2-parret et opslag på Instagram og fortsætter:

"At oprulle Lambangs egen familiehistorie og forsøge at sætte børnevenlige ord på et begreb med en iboende mangfoldighed af menneskelige skæbner, som desværre fortsat fylder i vores tid og dermed også let finder vej til småfolks ører, var en kæmpe udfordring. Ikke mindst fordi vi gerne ville bevare vores humor og lune, så slutresultatet blev både oplysende og omfavnende fremfor afskrækkende."

Da de efter lang tids grubleri kom på idéen om en lille, handlekraftig pige ved navn Iris, som gennem leg i en svømmehal kunne fortælle om sin egen rejse over havet, gennem skove og langs landevejen i jagten på et trygt liv langt fra familie og hjemland, troede parret, at det var den største sejr.

Men det viste sig, at endnu en større sejr ventede.

For Røde Kors var så vild med bogen, at de med - et efterord og en række oplysningstiltag i forlængelse af dens fortælling - valgte at indgå et samarbejde med dem.

Bogen udkommer den 26. oktober sammen med “Far og Papa, hvad er en familie?”.

Begge kan forudbestilles på Saxo. Du finder links på deres Instagram-profiler eller herunder:

Anbefalet til dig