TV 2-profil afslører: Venter sit andet barn

Af: Thea Andersen

|

29/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu afslører TV 2-profilen Lærke Møller en stor nyhed.

Mest læste i dag

TV 2's håndboldekspert Lærke Møller har god grund til at være ekstra glad i disse dage. Hun og hendes mand, den tidligere fodboldspiller Thomas Enevoldsen, kan nemlig glæde sig over, at de næste år kan byde deres andet barn velkommen til verden.

Den store nyhed afslører hun på det sociale medie Instagram.

"Glædelig jul fra os 4. Vi glæder os til juni, hvor Cali får en lillesøster," skriver Lærke Møller på Instagram, hvor hun har vedlagt et billede af datteren Cali, der står med et scanningsbillede foran familiens juletræ.

I kommentarfeltet vælter det ind med lykønskninger og hjerter til parret, som blev gift i sommers.

Blandt andet har Sandra Toft, der blev kåret som verdens bedste kvindelige spiller i 2021, skrevet: "Stort tillykke" efterfulgt af hjerte-emojis.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig