TV 2-profil ramt af flere blodpropper

13/07/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det er ikke uden grund, at der den seneste tid har været lidt stille.

Mest læste i dag

Steffen Jensen blev ansat på TV 2 i februar 188 og var med til at starte stationen i oktober 1988. Han har siden stationens start Mellemøstkorrespondent og har haft fast bopæl i Jerusalem siden 1991.

Derfor er seerne også vant til at se ham på skærmen - men i den seneste tid har der været lidt stille fra den garvede korrespondent. 

Steffen Jensen står også bag flere foredrag. Foto: Wikimedia Commons

Overfor B.T. afslører han, at han har været ramt af to blodpropper i hjernen. 

I første omgang havde Steffen Jensen haft en blodprop, som han end ikke selv havde opdaget. Men i kølvandet på den, kom der endnu én som slog ham ud. Det var først hér, at lægerne opdagede, at han havde haft en i forvejen. 

Begge blodpropper var i hjernen.

Steffen Jensen tænker derfor ikke tilbage på 2020 med varme tanker - det blev nemlig et år der både bød på corona og blodpropper.

Forkalkning var synderen

Lægerne mener at blodpropperne skyldes forkalkning i halspulsåren, hvor noget af forkalkningen er faldet af og derefter har taget turen op i hjernen. 

Steffen Jensen tror dog, at han har været heldig - det nævner han, da han fortæller om forløbet efter blodpropperne.

"Jeg har gået til neuropsykologisk rådgivning. Hvor de skulle forsøge at finde ud af, hvor galt det stod til. Men jeg tror, jeg har været heldig. Jeg har lidt hukommelsesproblemer," lyder det.

Siden corona-pandemien brød ud, har Steffen Jensen opholdt sig mest på Langeland og det er også her han er i øjeblikket. 

Det er ikke kun blodpropperne som Steffen Jensen har måtte døje med - faktisk troede han også, at han havde kræft. Han fik opereret en stor knude ud af tarmsystemet og en del af tyktarmen væk - heldigvis viste det sig, at det ikke var kræft. 

 

 

 

 

Anbefalet til dig