TV 2 reagerer på opdatering fra Jonas Vingegaard

Nyheder
Foto: Roberto Bettini/EPA/Ritzau Scanpix
Foto: Roberto Bettini/EPA/Ritzau Scanpix
"Vi er rigtig glade", lyder det.

Mest læste i dag

Under 4. etape af Baskerlandet Rundt 2024 fandt Jonas Vingegaards meget omtalte og alvorlige styrt sted.

Efter styrtet blev han indlagt på et spansk hospital, og derfra gik der næsten to uger, før han blev udskrevet. I samme ombæring delte han sine første ord med offentligheden via et X-opslag fra Team Visma Lease a Bike:

"Hej alle, det er tid til at forlade hospitalet for mig. Jeg vil gerne takke personalet for at tage godt af mig. Og jeg vil takke alle for støtten. Jeg har modtaget mange beskeder, gaver og tegninger. Det varmer! Nu er det tid til at komme mig helt".

Siden da har hele cykelverden ventet på, at danskeren skulle melde noget ud om Tour de France, og for et par dage siden meldte han ud, at han håbede på at blive klar til Tour de France, og han får det bedre dag for dag.

Og den melding har ikke kun fået de danske cykelentusiaster til at juble, skriver Ekstra Bladet.

TV 2 jubler

Hos TV 2 er man også meget glade for den positive Vingegaard-udtalelse.

John Jæger, der er chefredaktør på TV 2 Sport, fortæller, at han er glad på den ydmyge Glyngøre-drengs vegne. Dernæst lægger han ikke skjul på, at Vingegaard Tour-deltagelse har kæmpe betydning for TV 2:

"Først og fremmest er jeg glad for, at det går godt for Jonas Vingegaard. Men når det er slået fast, så er der ingen tvivl om, at det betyder utroligt meget for os, om Jonas Vingegaard er med eller ej. Så vi er rigtig glade, hvis han ender med at komme til start", udtaler John Jæger.

Mens chefredaktørens medfølelse for Vingegaard ikke er til at tage fejl af, giver han et indblik i, hvad danskerens fravær vil betyde for kanalen:

"Men jeg indrømmer blankt, at det er det politisk korrekte svar, fordi det ville betyde ufattelig meget for os, hvis Jonas Vingegaard ikke var med. Det ville gøre produktet klart dårligere og gøre seertallene lavere."

Om Vingegaard stiller fra start for at forsvare den gule trøje, vil tiden vise.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig