TV 2-stjerne afslører: Sygdommen er kommet tilbage

Foto: Shutterstock.com

Nu fortæller hun, hvordan hun opdagede de første tegn.

I 2016 vandt Lise Vandborg og Michael Stig Christensen 'Nybyggerne'. 

Siden de vandt drømmehuset, er det gået stærkt for parret. De har siden dengang stiftet egen virksomhed, fået to børn, bygget et nyt drømmehus og endda været med i flere tv-programmer 

Siden Lise Vandborg og Michael Stig Christensen i 2016 vandt ‘Nybyggerne’, er det gået stærkt for parret. De driver i dag deres egen kreative virksomhed, har fået to børn, bygget et drømmehus og medvirket i flere tv-programmer - som eksempelvis deres helt eget "gør det selv-program" i 2017. 

Men som de fleste sikkert kan nikke genkendende til, så kan det være svært at følge med, når der er nok at se til. 

På sin Instagram deler Lise Vandborg sin hverdag med sine knap 86.000 følgere - og her deler hun også, at hun selv så de første tegn på stress for nyligt. Hun fortæller også, at flere følgere havde skrevet til hende om de skavanker hun døjede med, mon kunne være stress-relateret - men at hun selv havde brug for at indse det først.

"I er så søde. Det er lidt grænseoverskridende når fremmede mennesker skriver om det ikke kan være stressrelateret. Jeg ved godt at det er med al kærlighed, men når man står i noget, der engang i mellem føles som en orkan, så er man nødt til selv at indse det først, før man kan lave en ændring," lyder det i et opslag fra Lise Vandborg.

 

Skulle selv indse det 

Hun fortæller også, at hun for nogle uger siden selv indså det. 

"Jeg har for flere uger siden indset det selv. Derfor har jeg også Trine under oplæring i virksomheden og fået Sofie ind som vikar hos Kreaheltene. For vi står i en hård periode med Michael, der har PCS og mig der står med et helt start-up projekt alene(med et godt hold i ryggen, dog)," skriver hun.

Det er ikke første gang, at Lise er ramt af stres - og derfor kender hun også tegnene. 

"At jeg havde tabt mig, var det første tegn for mig. Sådan har det altid været når jeg rammes af stress. Og så kommer der sygdom og infektionstilstande. Har haft blærebetændelse og nu halsbetændelse på et par måneder. Så jeg er meget opmærksom. Og skruer ned hvor jeg kan, for jeg ved på egen krop godt hvordan det ikke skal ende," fortæller hun og sender samtidig en stor tak til sine følgere.

"Men tak fordi i ser og hører mig. Og forsøger at række ud til mig. Men når man har tilbøjelighed til stress, så skal hjælpen starte hos en selv. Sådan har det i hvertfald altid været for mig. Hvis du også døjer med tilbagevendende sygdom eller stress, så vil jeg bare sige du aldrig er alene og det nok skal blive bedre!," lyder det. 

Du kan læse flere nyheder fra ind- og udland her.