TV 2-stjerne deler nøgenbillede med ærligt budskab

06/10/20 14:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Et billede uden noget som helst tøj på kroppen, er nu blevet delt med Nybygger-vinderens næsten 80.000 følgere på Instagram.

På billedet som tilsyneladende er taget af Lises mand Michael, ser man Lise helt nøgen i badet, med parrets to sønner Villy og Verner. 

I sit opslag sender Lise et budskab om, at alle mødre er forskellige og at det er helt okay, at vi ikke alle er ens. 

Jeg støder stadig ind i den der “hvorfor nyder hun ikke bare at have en lille baby?”, “der er så mange der ville ønske de havde det, du har” og “hvorfor skal mødre altid brokke sig”. Og jeg synes egentligt det er lidt pudsigt, at der faktisk findes mennesker, der tror at hvis man siger, det har været en hård nat eller påtaler at man har det svært, så er det lige pludseligt ensbetydende med at du fortryder, ikke elsker dit barn nok eller bare er et utaknemmeligt monster. Sådan er det ikke." Skriver hun i opslaget på sin Instagram-profil.

Man er de bedste mødre for sine børn

Lise mener at det er vigtigt at der er plads til alle følelser i forbindelse med moderskabet. Der skal være plads til både den mor som synes det hele er let og til den mor som er mere fyldt med bekymringer. Hun fremhæver at ligegyldigt om man er den type mor som kan have mange bolde i luften, eller er en af dem som synes at tingene er hårde - så er man stadig de bedste mødre for sine børn.

"Min pointe er bare: selvom nogen siger det højt når det er svært og andre ikke synes det er hårdt, så vil vi alle vores børn det bedste - og jeg næsten helt sikker på at vi alle elsker at have børn og vi vil alle er klar til at tage 100 søvnløse nætter for dem, vi elsker allermest, hvis det er det, livet med børn byder os. Engang i mellem hjælper det bare at sige det højt, hvis vi synes alt er lort og lagkage. Det definerer ikke om vi sætter nok pris på vores børn! Vi vil alle vores børn det bedste - Og så lige en ting mere: Er det ikke bare et fint billede Michael igen har taget? Denne gang med Verner på den anden side af maveskindet!" Slutter hun opslaget af. 

Mange af Lises følgere er helt enige med hende, i hendes budskab.

"Fantastisk dejligt billede og dit skriv er spot on Lise, og super vigtigt!" Skriver en følger til opslaget. 

Herunder kan du se opslaget.