TV 2-stjerne er blevet single: Han har misbrugt mig

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV 2-stjernen er blevet single, og føler sig misbrugt af sin ekskæreste, der efter sigende udnyttede ham for at kunne deltage i Reality Awards.

Mest læste i dag

Da Jerry Jensen, der har deltaget i 'Landmand søger kærlighed' på TV 2, dukkede op ved årets Reality Awards, kunne han afsløre, at han havde fået en ny kæreste.

Han afslørede, at han var blevet kærester med en tysk mand ved navn Frank. De to mødte hinanden på færgen til Rostock, hvor han arbejder som sælger i parfumeafdelingen.

Parret nåede at være sammen i tre måneder, efter Jerry havde mødt ham på den færgerute, hvor de begge arbejder, men dog på hver sin færge.

Nu har han afsløret over for SE og HØR, at forholdet pludselig er sluttet meget brat.

Angiveligt var der en række problemer, der skulle løses, så Jerry bedre kunne besøge Frank i Rostock, hvor han bor. Men nu har det vist sig, at han blot har holdt ham hen.

Til SE og HØR fortæller han, at Frank løj om, at han gerne ville løse de problemer, de havde, og at det viste sig, at der var en helt særlig grund til det. Han ville nemlig gerne med til Reality Awards.

Dagen efter showet fandt Jerry ud af, at Frank ikke havde tænkt sig at tale om deres forhold, besluttede han at køre ham til færgen med det samme.

"Så skrev han til mig, at han havde planlagt det hele, og at planen var gået 100 procent i opfyldelse – og at han havde det så sjovt med at kunne narre mig på den måde," fortæller Jerry Jensen til SE og HØR.

Ikke nok med det, så fortæller han, at hans ekskæreste allerede samme aften sendte ham et billede af, at han havde besøg af en ny fyr i Rostock.

"Han har misbrugt mig. Han har udnyttet mig fuldstændig. Men han viser sig selv som en rigtig dårlig person, og alle til Reality Awards har set ham. Så det er en rigtig dum plan, han har lavet," siger han også.

Til slut siger han, at han ikke har i sinde at give op på kærligheden, og at han føler sig sikker på, at den rette for ham gemmer sig derude et sted.

Anbefalet til dig