TV 2-stjerne har fået diagnose: “ENDELIG!”

13/05/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
TV-kendissen håber på at kunne få ro i “kaos hovedet”

Mest læste i dag

For nogle er en diagnose af en hvilken som  helst grad, som et slag i solar plexus. Man skal nu vænne sig til ikke alene at skulle omstrukturere hele ens liv, men også have en diagnose på sig, som en form for “titel”.

For andre derimod, kan en diagnose være en kæmpe forløsning: en forklaring på en række spørgsmål man måske har haft om sig selv igennem længere tid.

“Årgang 0”-stjernen Mathilde Beuschau hører under den sidste kategori, da hun nu har delt den store øjenåbner med hendes følgere på hendes Instagram-profil.

- Jeg har ADHD. Det har jeg. det er noget, man er født med, så det har jeg altid haft, og den 25. maj starter jeg medicin behandling. What. Det har har taget mig mage mange mange mange år. Første gang jeg var til psykiater var jeg 18, og før det vidste jeg også godt, at jeg havde ADHD, fortæller Mathilde på en Instastory. 

Hun deler efterfølgende et billede af sig selv, hvor hun storsmilende fortæller, hvordan diagnosen nu bliver starten på et nyt kapitel for hende.

- Solen skinner, det er fredag, og jeg har i dag ENDELIG fået min diagnose! Så i dag er en ekstra god dag. Jeg er overlykkelig over, at jeg endelig tog mig sammen og fik det gjort! Nu er det ikke bare mig, der tror jeg går og tror jeg har ADHD - jeg har det faktisk, skriver hun i opslaget, og uddyber yderligere, hvordan den fremtidige medicinering kommer til at foregå.

- Min diagnose er blevet stillet, og snart skal jeg igennem medicinsk behandling. Vi skal have fundet et præparat der fungere godt til mig. Årh det bliver altså godt, at få en smule mere ro på mit lidt kaos hovedet. Det skal fejres senere.

Du kan se det førnævnte opslag her:

Anbefalet til dig