TV 2-stjerne i dyb sorg

07/02/2023

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Hadi Ka-koush har mistet sin far.

Mest læste i dag

Hadi Ka-koush, bedst kendt som den ene halvdel af "Adam & Noah", blev sidste år ramt af en stor sorg, da han mistede sin far.

Det fortæller han selv ifølge SE og HØR.

I podcasten ”Hva’ så? med Christian Fuhlendorff” fortæller den 39-årige skuespiller, at hans nu afdøde far havde levet længe med KOL, der er en kronisk sygdom, som gradvis udvikler sig med aftagende lungefunktion, og at han var erklæret terminal op til sin død.

"Jeg ville bare gerne have nået at se ham noget mere. Han flyttede til Tønder, og det er tre og en halv time herfra. Jeg besøgte ham så ofte, som jeg overhovedet kunne – jeg kunne selvfølgelig have besøgt ham mere, men det tænker man altid bagefter," siger han ifølge SE og HØR og fortsætter:

"Vi fik besked om, at han var terminal, fordi han har KOL, og så begynder jeg at besøge ham meget mere og kører de der smutture, hvor jeg bare kører syv timer om dagen bare for at se ham et par timer og så køre hjem igen. Men jeg ville gerne have set ham noget mere."

Skuespilleren er midt i optagelse til det populære TV 2-program 'Natholdet', da hans far går bort.

Og blot få dage efter dødsfaldet, måtte Hadi Ka-koush, der overtog rollen som vært for programmet sidste år, sætte sig i værtsstolen.

"Jeg går i sorg med det samme, græder og føler, min verden falder fra hinanden, men jeg ved også, at på torsdag skal jeg sidde i den der stol. Jeg tænker ikke engang, at jeg skal have en afløser på. Jeg tænker ”hvordan kan jeg få mig selv derhen?”, fortæller han ifølge mediet.

TV 2 dropper Natholdet på ubestemt tid

Det populære TV 2-program, der har kørt siden september 2010, hvor det første afsnit blev sendt, er blevet sat på pause af tv-kanalen. Det bekræftede programmets redaktør Jes Schrøder i sidste uge til Ekstra Bladet.

"Som det ser ud lige nu, sender vi ikke ’Natholdet’ i dette forår. TV 2 ZULU står foran en større transformation, hvor vi blandt andet arbejder med at brede indholdet ud til flere genrer," lyder det fra ham i en mail til Ekstra Bladet, som fortsætter:

"Natholdet er derfor sat på pause lige nu, men man ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer."

Læs mere om det herunder eller via dette link.

Anbefalet til dig