TV 2-stjerne i stor ærgrelse

14/09/2022

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Daniel Svensson får alligevel ikke nyt job som kommerciel direktør i Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

Mest læste i dag

Daniel Svensson, der er tidligere professionel håndboldspiller og 'Vild med dans'-deltager, er havnet i en ærgerlig situation. Han bliver nemlig ikke den nye kommerciel direktør i Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark, som ellers var planen.

Det fremgår af en fælles pressemeddelelse fra Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark, der blev udsendt tirsdag eftermiddag.

Baggrunden for beslutningen er ifølge Niels Nygaard, bestyrelsesformand i DIF & Team Danmark Kommerciel, følgende:

”Det er en rigtig ærgerlig og beklagelig situation – både for Daniel og for os. Daniel gjorde et rigtig positivt indtryk under ansættelsesforløbet, men de verserende pressesager kan efter vores vurdering være en hindring ift. at kunne åbne døre til potentielle partnere."

Også Daniel Svensson ærgrer sig:

”Det er det helt rigtige for begge parter at trække stikket på samarbejdet. Jeg har selv været en del af idrætten gennem mange år og vil på ingen måde risikere, at den igangværende mediefokus sætter foden på bremsen på det vigtige arbejde, som foregår i DIF og Team Danmark Kommerciel. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kunne løfte rollen med at indgå partnerskaber til glæde og gavn for dansk idræt, men den negative mediedækning gør, at det er bedst at slutte her, ” siger den 40-årige.

Dermed går DIF og Team Danmark Kommerciel nu videre med at finde en ny kommerciel direktør.

Anbefalet til dig