TV 2-vært åbner op: Fik hadbeskeder, da jeg mistede min søn

27/8/21 14:25

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte tv-vært mistede sin søn, og delte den traumatiske oplevelse på de sociale medier. Efterfølgende modtog hun flere hadbeskeder

Tv-værten Cecilie Hothers liv ændrede sig for altid den 2. marts 2019. Her var hun nemlig nødt til at føde sin søn, Karl, der var død inde i tv-værtens mave seks måneder inde i hendes graviditet.

Efterfølgende har Cecilie Hother besluttet sig for at være åben omkring den traumatiske oplevelse og den store sorg, der har fulgt med, at hun har mistet sin ufødte søn. Flere gange har hun lavet opslag om det på sociale medier.

En stor del af hendes følgere har naturligvis været bøde støttende og give hende opbakning, men desværre er det ikke alle, der har vist hende støtte og medlidenhed.

Det har hun åbnet op om i et interview med Alt for damerne, hvor hun har afsløret, at hun har modtaget mange hårde beskeder, efter at have været åben om, at hun mistede sin ufødte søn seks måneder inde i sin graviditet.

"Hvornår rejser du dig? Vi er mange, der er så trætte af, at du igen og igen henvender dig til pressen for at få omtale på grund af et mistet barn, der end ikke var blevet født. Du har været mere end heldig med hensyn til dit job på TV 2. Man kan kun gisne om, hvordan du er blevet ansat. En høj IQ har bestemt ikke været et krav. Men måske Peter Tanev har en finger – eller mere end det – med i spillet? Jeg håber, at vi får fred for al din ynk, når dit næste barn kommer til verden," har en person bl.a. skrevet til hende.

I interviewet forklarer tv-værten til Alt for damerne, at hun blev hårdt ramt af de beskeder, som hun modtog på de sociale medier, da det var første gang, at hun havde valgt at være åben omkring noget så personligt på nettet.

"Nogle skrev, at de ikke gad høre mere på det, at så meget kunne man ikke tude over et dødt barn, at han nok havde det bedre et andet sted og mange andre ting," lød det fra hende i interviewet med Alt for damerne.