TV 2-vært åbner op om søsterens død: 'Det var voldsomt'

20/10/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Den kendte TV 2-vært åbner op om søsterens død.

Mest læste i dag

Ulla Terkelsen mistede sin søster under coronapandemien, og nu åbner hun op det svære tid i et interview med ALT for damerne. Her fortæller hun, at det var voldsomt for hende at skulle tage afsked med sin storesøster.

I interviewet med ugebladet taler hun generelt meget om døden. Hun kommer ind på, at det er naturligt at miste sine forældre, om end det er hårdt.

Hun åbner også op om, at det er katastrofalt at miste sine børn, men at det er noget, der tales mere åbent om. Den 77-årige TV 2-vært mener ikke, at der tales om det at miste en søskende på samme måde, som at miste en forælder eller et barn.

Under coronapandemien mistede Ulla Terkelsen sin søster, der var fire år ældre end hende. Hun taler åbent om, at det var meget voldsomt for hende, og at det faktisk endte med, at hun måtte på hospitalet, fordi hun fik det rigtig skidt.

"Det var voldsomt for mig at miste hende. Kort tid efter, hun var død, fik jeg det skidt og kom på hospitalet, hvor jeg bl.a. fik målt mit blodtryk, som viste sig at være ekstremt højt. Ellers var der intet galt," fortæller hun til ALT for damerne.

Ulla Terkelsen mener, at det er voldsomt at miste en bror eller en søster, fordi man har en masse minder, man ikke kan tale med andre om, end sin søskende.

"Når en bror eller søster dør, er der en masse erindringer, man ikke kan tale med nogen om. Ting, som ingen andre kan huske eller ved noget om. Og når man bliver gammel, er livet jo en samling af erindringer. Du kan fortælle dem som anekdoter til folk, der stadig er i live, men dem, du har oplevet det med, er der ikke mere. Og det er derfor, at det at miste en bror eller søster er meget voldsomt," fortæller hun også til ugebladet.

Anbefalet til dig