TV 2-vært afslører: Er blevet far igen

Foto: Shutterstock.com
Den kendte TV 2-vært er blevet far igen, hvilket også er årsagen til, at han har holdt pause fra skærmen

Mest læste i dag

Mikkel Kryger, som de fleste kender for hans job som vært på 'Go' morgen Danmark', har ikke været på skærmen i halvanden måned. Det er dog med god grund, at tv-værten har været fraværende.

Han vender tilbage til studiet på 'Go' morgen Danmark' på lørdag, efter sin pause, hvor han har haft fokus på hjemmefronten. Han er nemlig blevet far til barn nummer tre.

Den populære vært har afsløret, at han og hustruen, Mill Mynthe, er blevet forældre til deres tredje barn. Derfor har han valgt at holde sig fra skærmen i et stykke tid.

"Vi har fået en lille datter, og vi er så glade og lykkelige," siger Mikkel Kryger til BILLED-BLADET.

Derfor er der altså god grund til at juble for den 38-årige vært. Han er ikke blot glad for, at han og hustruen nu kan kalde sig forældre til tre.

Til BILLED-BLADET fortæller den kendte tv-vært nemlig, at han og hans hustru i lang tid har drømt om at få en pige. Denne gang lykkedes det, og det er de naturligvis rigtig glade for.

"Vi har to skønne drenge, Max på fem år og Lui på næsten tre år, men vi har drømt om også at få en pige, og det lykkedes," siger Mikkel Kryger, der har svært ved at få armene ned over familieforøgelsen for to uger siden.   

Som tidligere angivet, er det dog slut med pausen for den 38-årige vært. På lørdag vil han nemlig igen være at finde på skærmen, da han vender tilbage til sit job som 'Go' morgen Danmark'.

Anbefalet til dig