TV 2-vært bryder grædende sammen i studiet

10/11/20 11:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
"Der er ikke noget mere frygteligt end en vært, der ikke kan tage sig sammen og gennemføre et program."

Sådan lyder ordene fra Vild med dans-værten Sarah Grünewald, der fredag måtte forlade studiet, under programmet. Hun havde nemlig ikke kunne holde tårene tilbage, under generalprøven til fredagens program - årsagen var Gnags sangen Når jeg bliver gammel. Den blev sunget af sangerinden Ida Corr og under general prøven kunne tv-værten ikke holde tårerne tilbage. 

Derfor bestemte hun sig for, at forlade studiet, når Ida Corr igen skulle synge, mens Sara Bro og Morten Kjeldgaard dansede til de smukke toner.

"Jeg kunne ikke komme igenem generalprøven, så jeg turde ikke se det. Der er ikke noget mere frygteligt end en vært, der ikke kan tage sig sammen og gennemføre et program. Jeg skal guide vores dansere igennem, så nytter det ikke noget, at jeg står og stortuder," fortalte hun til Ekstra Bladet efter fredagens show. 

Det er ikke fordi, at sangen får Sarah Grünewald har en forhistorie med sangen, som får hende til at tænke på noget som gør hende ked af det - hun fortæller at det blot er Ida Corrs stemme, som har den virkning på hende.

Anderledes udgave af Vild med dans

Selvom det var Ida Corr, der fremførte hittet, så var Peter A.G. faktisk til stede i Vild med dans-studiet i fredags. Han sang Gnags- nummeret ‘Danmark’ live i ‘Vild med dans’-studiet til sangeren Wafande og Mie Martha Moltkes pasodoble, skriver TV 2.

For at være helt sikker på, at hun ikke ville blive rørt under sangen forlod hun derfor studiet - og så tog hun endda flere "drastiske midler" i brug. For ikke at blive berørt, gik hun nemlig i gang med at fortælle "banke på"-jokes.

Fredagens Vild med dans var lidt anderledes, der var nemlig ikke nogen par som blev stemt ud. Dommerne gav godt nok point - men det var blot for "syns skyld". Der er nemlig ingen af disse point som tæller med i konkurrencen. Årsagen var at corona-virussen også havde fundet vej til Vild med dans. 

Silas Holst og hans partner, Nukáka Coster-Waldau samt Janus Bakrawi og hans partner Karina Frimodt dansede ikke i programmet, da Silas begge par, havde været i nær kontakt med en, der var smittet med coronavirus.