TV 2-vært får advarsel og karantæne: "Jeg undskylder"

Foto: Shutterstock.com

Nu lyder der en undskyldning fra den populære vært.

Det er ikke altid, at man deler samme form for humor - det må Peter Ingemann erkende. Han har nemlig fået sig en advarsel og karantæne. 

Det fortæller "Størst"-værten på Facebook - og faktisk var det også netop Facebook, der gav ham en reprimande. 

Her havde Peter Ingemann fået lavet et opslag, som ikke faldt i særlig god jord. 

"JEG UNDSKYLDER!," lyder det indledningsvist fra Peter Ingemann. 

Læs også

Stor stigning: Flere danskere gør det efter corona

I opslaget skriver han, at han beder Facebook om tilgivelse.

"Den amerikanske medie-gigant, har svært ved at greje min humor eller også er der bare uendeligt lavt til loftet i FBs åndelige sale? Jeg lavede et opslag med mit alter-ego “Pattaya Pete” og hans “ex-kone” - som i virkeligheden er mig og min dejlige kone - tror jeg alle ved (som holder mig ud på 19 år). Opslaget var ment som en morsomhed og “Pattaya Pete” dukker altid op som reklame for mine programmer ca 5 min før udsendelsen starter," lyder det.

Peter Ingemann skriver dog, at han gerne vil stå ved, at hans humor hans humor både er sort og kan være grov. 

Faldt ikke i god jord 

"Jeg vedkender, at min humor måske slet ikke er sjov, at den er sort, endda grov…. Men min kone synes det var skidesjovt med den sorte bjælke og teksten. Og så var det også en hilsen til de få, men hadske beskeder, jeg har fået (at min ex i hvert fald også synes jeg er en idiot og programmet noget lort…hahahaLove it)," skriver han og fortæller, at hans form for humor altså ikke blev vel modtaget hos Facebook.

 

"Men det faldt altså ikke i god jord hos Facebook der gav mig karantæne og en advarsel. Man må nemlig ikke drille sig selv og sin egen kone… ja lave sjov, sarkasme eller (selv)ironi, sort humor. Det er så svært at forstå på den anden side af Atlanterhavet. Vi kan nok sende folk på månen, men greje et halvdumt opslag om Pattaya Pete - det er sgu lige svært nok," skriver Peter Ingemann, der tilføjer, at han nu sikkert får karantæne igen.

Læs også

Mikkel Beha Erichsen afslører: Sådan var det at have Mette Frederiksen med

"Bliver en anelse bekymret for den magt de store formidlere af information sidder på. Verden lever fint uden min dumme humor, men eksemplet er lidt skræmmende. Ja bare min mening - og nu får jeg nok karantæne igen," skriver han og tilføjer til slut:

 

"PS. Det sjove er at Instagram, der ejes af Facebook, intet problem havde med opslaget. Så der kan I stadig se det."

 

Du kan se hele Peter Ingemanns opslag med undskyldningen herunder: