TV 2-vært med glædelig nyhed: 'Det er et kæmpe skridt'

23/2/23 13:31

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Der er store ændringer på vej for TV2-profilen Kristian Bech.

TV 2-vært Kristian Bech, der er tidligere politimand og især kendt fra programmerne ‘Som sunket i jorden’, ‘De forsvundne fædre’ og senest som deltager i sidste sæson af ‘Korpset’, har netop afsløret et helt nyt projekt.

‘Som sunket i jorden’ og ‘De forsvundne fædre’ har begge været sendt på TV 2, som derfor også har stået for produktionen.

Det stopper dog nu, for Kristian er netop blevet direktør i eget firma.

– Sammen med min gode ven og kollega Rune Vesterlund samt selskaberne Reef tv og Laud People har vi stiftet produktionsselskabet MISSING MEDIA, skriver Kristian Bech i et opslag på Instagram.

Kristian skal derfor nu være direktør i eget selskab og ikke kun stå i spidsen som vært.

– Fremover producerer vi selv ‘Som sunket i jorden’ (og forhåbentlig mange andre ting). Det er et kæmpe skridt for mig at have ansvar for et firma. Det troede jeg kun var noget, de voksne gjorde. Jeg glæder mig afsindigt til at komme i gang, eller det er vi faktisk allerede, afslører Kristian.

Til HER&NU uddyber Kristian, hvorfor han har valgt at starte eget selskab.

– Jeg havde brug for at tage bedre vare på mig selv og min karriere og blive lidt mindre afhængig af andres gode idéer. Nu får jeg forhåbentlig mulighed for, sammen med mine virksomhedspartnere, at sætte endnu mere fokus på at skabe de programmer, jeg drømmer om.

Selvom produktionen nu er røget i andre hænder, så vil ‘Som sunket i jorden’ fortsat blive vist på TV 2.