TV 2-vært taler ud om stor sorg: Det var uhyggeligt

29/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
TV 2-værten Søren Reedtz, der har en fortid hos DR, taler ud om det tab, han oplevede, da Chris Anker Sørensen gik bort.

Mest læste i dag

I 2021 mistede Danmark en af dansk cykelhistories største stjerner. Her mistede den tidligere cykelrytter og kommentator Chris Anker Sørensen nemlig livet i en tragisk ulykke.

Den forfærdelige ulykke, der endte med at koste ham livet, skete i Belgien. Her befandt han sig i forbindelse med TV 2's dækning af VM i cykling, hvor han var tilknyttet som ekspert og kommentator.

Forud for en etape var han cyklet ud på den rute, som de professionelle cykelrytter senere skulle cykle på.

Desværre kom han aldrig tilbage igen, da han blev påkørt af en bil. I denne forbindelse pådrog han sig så voldsomme skader, at han mistede livet.

Den tragiske ulykke kom som et stort chok for hele Danmark, da Chris Anker Sørensen var en person, som rigtig mange danskere havde et godt syn på.

Dødsfaldet kom naturligvis også som et stort chok for hans kolleger, der blev hårdt ramt af det, da de befandt sig meget tæt på.

En af dem, der blev hårdt ramt, da den kun 37-årige tidligere cykelrytter gik bort, var værten Søren Reedtz. Han var selv en del af TV 2-holdet i Belgien, og husker Chris Anker Søren som en helt fantastisk person at være sammen med.

"Det var et kæmpe chok og et kæmpe tab, da vi mistede ham i 2021. Det var ret uhyggeligt," siger Søren Reedtz i SE og HØR-podcasten 'Af banen'.

I podcasten fortæller han også, at den tidligere cykelrytter var helt uden filter. Han lagde ikke skjul på, hvem han var. Samtidig fortæller han, at han altid var i godt humør og havde god humør.

Søren Reedtz, der til sommer kommer til at indtage en ny rolle på TV 2 under Tour de France, tøver heller ikke med at afsløre, at Chris Anker Sørensen har manglet.

"Han har manglet på alle måder. Både professionelt og personligt. Han satte altid en god stemning," siger han.

Anbefalet til dig