TV 2-værten Janni Pedersen taler ud om stor sorg

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Nu bryder hun tavsheden.

Mest læste i dag

Janni Pedersen er kendt af mange som en benhård studievært og succesfuld krimibogsforfatter. Men bag den stærke facade gemmer der sig en historie om et anstrengt forhold til sin far og en sorg, der stadig sidder i hende den dag i dag.

Pedersen startede sin karriere på TV2 News og 'Go' morgen- og aften Danmark', hvor hun hurtigt blev en værtsdarling.

Senere blev hun en succesfuld krimibogsforfatter sammen med sin mand gennem 28 år, Kim Faber. Men hendes liv har ikke altid været en lige så stor succes som hendes karriere.

I et interview med Berlingske åbner Janni Pedersen op om sin ungdom, der var præget af en identitetskrise og et anstrengt forhold til sin far.

Efter bruddet med Pedersens mor fik faren en ny familie og ville ikke længere kendes ved Janni og hendes søster.

Dette svigt sidder stadig i Janni Pedersen, da hun aldrig fik mulighed for at konfrontere sin far med det, inden han døde i en arbejdsulykke.

"Jeg lever stadig med skuffelsen og sorgen over, at vi aldrig fik landet den. At jeg aldrig fik fortalt, hvor skuffet min storesøster og jeg var, og at vi ikke fik hørt ham forklare sig," fortæller hun i interviewet.

På trods af denne sorg har Pedersen formået at skabe en succesfuld karriere for sig selv. Fra at være café-ejer til at blive optaget på Journalisthøjskolen, har hun altid stræbt efter at nå sine mål. Og selvom hendes liv har været præget af udfordringer, har hun altid formået at komme stærkere ud på den anden side.

Anbefalet til dig