TV 2 Vejret melder ud: Vindstød af stormstyrke rammer Danmark

25/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Det voldsomme blæsevejr bringer også byger med sig.

Mest læste i dag

Det er ikke utænkeligt at havemøbler, skraldespande og trampoliner kan rykke på sig tirsdag.

Vinden, der vil være til stede allerede fra morgenstunden, vil nemlig over hele dagen tage til, og vindstødene kan nå stormstyrke i det nordvestlige Jylland.

Sådan skriver TV 2 Vejret.

Især ved de vestlige kyster vil der være en hård vind. Tirsdagens hårde vind er skidt nyt for dem, der skal cykle i modvind, men til gengæld er der også godt nyt.

Der vil nemlig langt hen ad vejen være tørvejr, hvor meget få byger vil regne over det danske land.

Yderligere vil dagen starte overskyet, hvor det langsomt vil klare op over dagen. 

Regnbygerne, som dagen byder på, vil falde senere på dagen, hvor de vil starte over Jylland og Fyn, hvorfra de vil brede sig til landets østlige egne.

Temperaturen kommer til at ligge mellem 8 og 10 grader, men grundet den voldsomme vind, vil det føles køligere.

I aftentimerne bliver bygerne flere, hvor det kolde og blæsende vejr vil fortsætte.

Vinden aftager langsomt i løbet af i morgen, onsdag, startende i de sydlige egne. Først natten til fredag er vinden aftaget i hele landet. 

Det kølige og blæsende bygevejr er passeret omkring ugens slutning, hvor der er udsigt til, at danskerne får det dejlige forårsvejr tilbage.

Fredagen byder på tørt med en del sol, og temperaturer op mellem 8 og 13 grader. Om natten tørt og mest klart med temperaturer ned mellem 2 graders frost og 5 graders varme. Vinden bliver svag eller let fra skiftende retninger. 

Og lørdag bliver ingen undtagelse. 

Her bliver det også tørt og solrigt med temperaturer op mellem 10 og svimlende 15 graders varme. Om natten er det fortsat klart og temperaturen er nede mellem frysepunktet og 6 graders varme. Vinden bliver svag eller let fra skiftende retninger.