TV-par glæder sig til nye roller

Foto: Shutterstock.com

Lasse Sjørslev og Josefine Høgh glæder sig til at indtage den nye rolle som førstegangs-forældre.

I februar 2019 bekræftede 47-årige Lassse Sjørslev, den kendte "Go' aften Live'-vært, at han var i et forhold med 31-årige Josefine Høgh, hvilket ledte til, at de blev gift den 29. december samme år. 

Men tilbage i starten af juli måned tog de endnu et skridt i deres forhold ved at annoncere, at de skulle være forældre til deres første fælles barn til november.

Læs også

Mette Frederiksen udskriver 'valg'

I den forbindelse fortæller Lasse Sjørslev til SE og HØR, at han ikke er i tvivl om, at Josefine bliver en helt fantastisk mor. 

Har trænet i smug

Hun har dog også haft mulighed for at forberede sig til rollen, dog ved at være "mor" til to teenagere, da Lasse Sjørslev i forvejen har datteren Liva og sønnen Bertram fra et tidligere forhold. 

Men hun er dog også klar over, at det bliver noget andet at få en "lille skrigeunge" end at holde øje med to store. 

"Jeg har da fået lidt med i bagagen, inden det går løs. Jeg vil dog tro, det er noget andet at få en lille - måske skrigeunge - end de to store," siger Josefine Høgh til SE og HØR. 

Stort overskud

Lasse Sjørslev udtaler, at han er overbevist om, at han er klar til at velkomme den lille nye, da han allerede har haft små børn, ligesom han også selv er blevet ældre siden. 

"Jeg går ind til det med et større overskud og et helt andet erfaringsgrundlag," siger han.

Han fortæller dog også, at der altid vil være forbundet en vis nervøsitet og usikkerhed med at blive førstegangs-forældre.

Læs også

Populær DR-vært afsløret graviditet