Tv-tvilling på nyt eventyr: Laver thailandsk investering

29/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Per Arnesen/TV 2
Den ene af de to tvillinger, Anders og Torben, har valgt at investere i Thailand.

Mest læste i dag

Det er vel gået de færreste forbi, at tvillingerne Anders og Torben er svært begejstrede for Thailand.

De har begge thailandske kærester, og de har begge forsøgt at flytte til Thailand. Således kunne man blandt andet se på TV2, hvordan de to tvillinger var rundt at kigge på lejligheder og huse, men desværre lykkedes det ikke at finde noget.

Normalt plejer Anders og Torben at lave det meste sammen, men denne gang er det den ene af tvillingerne, der har lavet en lille afstikker, da han sammen med kæresten Don, har valgt at investere.

Til mediet Realityportalen fortæller den ene tvilling, Anders, at han har investeret 15.000 kroner i en thailandsk restaurant, mens kæresten Don, har valgt at smide 5.000 kroner i.

“Jeg har spyttet 15.000 kroner i projektet, og det er et beløb, du ikke får meget for herhjemme. Samtidig har Don suppleret op med det, der svarer til 5.000 kr.” fortæller Anders Petersen til Realityportalen.

Anders fortæller dog ikke videre om, hvilken slags restaurant der er tale om, men måske de danske tv-seere kan få svar på det, når/hvis der sendes endnu et program med de populære tvillinger.

Havde indbrud mens de var på tv

I 2016 tog de turen fra Holstebro, hvor de bor sammen, til København for at deltage i 'Go' aften Danmark' i studiet på Hovedbanegården. Mens de var på direkte tv, havde de ubudne gæster i deres hus.

“Der var åbenbart nogen, som havde set i tv-programmet, at vi skulle deltage i 'Go' aften Danmark', og tænkt: "Så laver vi da lige et indbrud imens," forklarer Torben til TV 2.

Da de kom tilbage til hjemmet i Holstebro, fik de med det samme en mistanke om, at der havde været en tyv forbi. Hoveddøren stod nemlig åben, og derudover var terrassedøren brudt op. 

Der var blandt andet stjålet fotoudstyr, et kamera og tre computere, som indeholdt en masse af deres billeder og videoer fra Thailand. Anders og Torben har begge en kæreste i Thailand, og derfor har de rejst dertil rigtig mange gange.

I dag er det desværre endnu ikke lykkes politiet at finde frem til, hvem der brød ind i huset.