TV-vært afslører: Populært program vender tilbage

27/10/20 14:40

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Den populære TV 2-vært afslører, at der er godt nyt til de mange fans.

Netop nu kan du finde det sidste afsnit af denne sæsons Landmand søger kærlighed på TV 2 Play. Hos mange fans, betyder det endnu en gang, et der skal tages et vemodigt farvel med de skønne kærlighedssøgende landmænd. 

Men der er godt nyt - der kommer nemlig en sæson mere. Det afslører Lene Beier i dag, på sin Instagram-profil. 

Hun starter opslaget ud med at fortæller at det sidste afsnit af denne sæson, nu ligger klar på TV 2 Play. 

“Som nogle af jer allerede har set i snigpremieren, så laver vi en ny sæson til næste sommer,” skriver hun efterfulgt af en masse emojis med blandt andet hjerter, en traktor og en firkløver.  

Fans er ellevilde

Nyheden om endnu en sæson er mange af Lene Beiers følgere på Instagram vilde med. 

“Jubii! Endnu en sæson. Vi håber på, at der melder sig nogle flere kvindelige landmænd,” skriver en følger, mens en anden stemmer i.

“Det er det fedeste program ever. Også selv om jeg er en gammel (gift på snart 37. år) kone,” skriver en anden fan af programmet.

Der er også følgere, der håber på endnu flere afsnit i den kommende sæson. 

“Øv jeg er ikke vild med, at det er det sidste afsnit. Næste sæson hepper jeg på, at I minimum laver 20 afsnit. Jeg er så vild med det her program, så jeg kan ikke få nok af det,” konstatere en af Lene Beiers over 98.000 følgere.

Men før der kommer en ny sæson, er der en vigtig ting, der skal være på plads, og det håber den smilende TV 2-vært, at hendes følgere vil hjælpe med. 

“Hvis du er single landmand, eller hvis du kender en landmand, som savner en at dele livet med, så smut ind på TV2.dk og se, hvordan man melder sig til,” skriver hun.