TV2 afslører: Hun overtager værtsrollen på X Factor

Nyheder
Lasse Lagoni/ TV 2
TV2 har nu sat navn på værten, der skal overtager efter sygdomsramte Melvin Kakooza i X Factor.

Mest læste i dag

Melvin skal ikke være vært på X Factor alligevel. Han er ramt af en hjernetumor, og derfor trækker han sig som vært.

“Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk. Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid,' lyder det i en pressemeddelelse fra Jakob Riis, manageren for Melvin Kakooza.

Men nu er det meldt ud, hvem der overtager tjansen som vært på det populære TV 2-program.

Ny vært på X Factor

Når 'X Factor' går live fra fredag 26. februar på TV 2 PLAY og TV 2, bliver det med Lise Rønne som vært, da Melvin Kakooza, der ellers skulle være barselsvikar for Sofie Linde, har måttet sygemelde sig.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra HAVE.

Lise Rønne, der er 42 år, læser litteratur på Københavns Universitet og har bl.a. et samarbejde med online-boghandleren Saxo.com, hvor hun anbefaler bøger til danskerne. Herudover er hun en særdeles erfaren tv-vært og har tidligere stået i spidsen for 'X Factor' på DR i 2008, 2009, 2011 og 2012. Hun har også været vært på blandt andet 'Aftenshowet', Dansk Melodi Grand Prix og da Danmark i 2014 afholdt Eurovisionen i København.

"Sidst jeg stod på en X Factor-scene, havde jeg min lille datter i maven, og nu er hun altså otte år gammel! Selv har jeg i de seneste år viet mit arbejdsliv til bøgerne, så jeg havde mildest talt ikke set det her komme. Men med den triste anledning til, at jeg overhovedet blev spurgt, føltes det vigtigt, at jeg rent faktisk ville være tryg ved at træde til med kort varsel. Og var der et program, der for en stund skulle hive mig tilbage i manegen, var det X Factor. Jeg har haft nogle af mine største, vildeste og varmeste oplevelser fra min tid som TV-vært på det program, og jeg kan af hjertet sige, at jeg glæder mig til en ekstra lille svingom," udtaler Lise Rønne.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig