TV2 deler stor nyhed: Sker i efteråret 2024

Af: Lucas Andreas

|

07/05/2024

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Serien vender tilbage på skærmen.

Mest læste i dag

Seerne kan igen opleve skuespillere som Molly Egelind, Anna Stokholm, Ulla Vejby, Thue Ersted Rasmussen, Jesper Groth, Mikkel Becker Hilgart, Jakob Åkerlind, Jens Jørn Spottag, Katrine Greis-Rosenthal, Preben Kristensen, Andreas Jebro og Jon Lange samt mange flere i rollerne som det faste personale på Fredenslund.

Efter to års ventetid vender den populære dramaserie 'Sygeplejeskolen' tilbage til TV 2 Play og TV 2 Charlie. Sidste sæson sluttede på dramatisk vis, og i sjette sæson får seerne endelig svar på, hvad der er sket med Fredenslund og personalet efter den tragiske brand.

Det skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Derudover medvirker en række episodekarakterer, der blandt andet spilles af Caspar Phillipson, Vibeke Hastrup, Anders Hove, Birgitte Raabjerg og Jens Sætter-Lassen.

TV 2s executive producer Mette Heiberg glæder sig over, at optagelserne netop er gået i gang og ikke mindst til at kunne præsentere seerne for den nye sæson til efteråret.

"Sygeplejeskolen er en meget elsket serie på både TV 2 Play og TV 2 Charlie, og mange har ventet på forløsning efter sidste sæsons skæbnesvangre slutning. I den nye sæson er seriens karakterer på hver deres måde påvirket af branden. Nogle så døden direkte i øjnene, andre skal leve med skaderne, mens andre opdagede knap så heroiske sider af sig selv. Fælles for dem alle er, at branden får dem til at tage livet op til revision. Lever de det liv, de gerne vil, eller er det tid til at gå efter det, der føles helt rigtigt?" fortæller Mette Heiberg.

Anbefalet til dig