TV2 erfarer: Regeringen på vej med enorme skattelettelser

Af: Redaktion .

|

11/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Regeringen i morgen klar med skattelettelse for omkring 800 millioner kroner. Det skriver TV2.

Lige nu læser andre også

Danskerne vil onsdag morgen kunne følge spændt med, når regeringen vil løfte sløret for en ny strategi, der vil betyde skattelettelser for intet mindre end 800 millioner kroner.

Det erfarer TV2.

Det var egentlig meningen, at denne strategi skulle være præsenteret sidste år, men den blev udskudt, og i morgen vil det så ifølge TV2 blive præsenteret.

Skattelettelser og forhøjede fradragsgrænser

Regeringens udspil inkluderer en forhøjelse af grænsen for aktieskatten til 80.000 kroner, hvilket betyder, at gevinster under dette beløb beskattes med 27 procent.

Den nuværende grænse er 61.000 kroner, så dette tiltag vil give iværksættere en større skattefri margin på deres aktieindkomst.

Derudover foreslår regeringen at hæve fradragsgrænsen for underskud i nystartede virksomheder fra 9,5 millioner kroner til cirka 20 millioner kroner. Dette skridt er designet til at give nye virksomheder en bedre økonomisk start og større muligheder for vækst.

Det er særligt iværksættere, der vil få glæde af skattelettelserne, men der har også længe været efterspurgt bedre forhold for danske iværksættere, særligt så de ikke vælger at starte deres virksomheder op i andre lande.

I alt ventes det altså, at der vil blive givet skattelettelser for cirka 800 millioner kroner.

Anbefalet til dig