Ubærligt: 22-årig ung mor gik til læge med blå mærker – ugen efter var hun død

05/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: fra GoFundMe. Billede af Sarahs blå mærker. Hun ønskede selv, at de skulle deles, så folk kunne blive opmærksomme på sygdommen.
En 22-årig sundhedsassistent og mor troede at alt var i bedste velgående, da hun uden de helt store bekymringer gik til sin læge med nogle mærkelige blå mærker, som hun havde fået. Ugen efter afgik hun ved døden.

Mest læste i dag

Kræft er en møgsygdom – det kan de fleste vist godt blive enige om. Næsten alle mennesker har haft kræft inde på livet i en eller anden forstand. Men at det skulle gå så hurtigt, som for den unge mor Sarah det havde ingen regnet med.

Myeloid leukæmi-diagnose

Sarah Armstrong døde den 1. februar kun en uge efter besøget ved lægen, hvor hun fik konstateret en akut Myeloid leukæmi-diagnose. Det skriver Dailymail. 

Efter besøget fik hun et slagtilfælde. Det var ellers et uskyldig lægebesøg, hvor hun kom ind med 'influenzalignende symptomer' og mærkelige blå mærker.

Fuld af liv

Barndomsvennen Danielle Johnson er i chok efter venindens hurtige død, og fortæller, at Sarah var fuld af liv – selv efter sin diagnose.

Danielle fortæller samtidig, at Sarah blot troede, at hun måske har fanget influenza. Hun efterlader en to år gammel datter.

Nåede at få kemo

Sarah blev diagnosticeret den 24. januar, og begyndte herefter kemoterapi den 29. januar, men døde tragisk den 1. februar.

Sarah fik et slagtilfælde og afgik ved døden.

Foto: fra GoFundMe. Sarah inden sin død. Hun var en livsglad og elsket kvinde.

GoFundMe

De efterladte står nu med en stor sorg, og Sarahs lille pige skal vokse op uden sin mor. Derfor er der oprettet en GoFundMe-side til at hjælpe med at betale for Sarahs begravelse efter hendes uventede død.

På siden står der blandt andet: ”Sarah var en smuk 22-årig pige, der var dedikeret til at passe på andre, der arbejdede inden for NHS.”

”Ikke kun var hun elsket af sine patienter og arbejdskollegier, men af ​​alle hun mødte.”

”Sarah har en kærlig kæreste til Joel og mor til sin smukke to år gamle datter, der vil have sin egen beskyttelsesengel overvåge hende.”

Sarah ønskede selv, at billederne og historien skulle deles for at skabe opmærksomhed og forhåbentlig hjælpe andre med at fange dette før.

 

 

Anbefalet til dig