Ude af årets X Factor: Det skal Martin Jensen nu

Foto: Falck

Martin Jensen arbejder for en kort stund som poder. Den verdenskendte dj skal hjælpe landets unge med at kunne selvpode. Det sker i en ny video, som han har indspillet sammen med Falck.

Der er næsten musik i testproceduren, når den verdenskendte DJ Martin Jensen sammen med Falck skal undervise elever i selvpodning. Det sker i den undervisningsvideo, som eleverne skal se før de gennemfører selvpodning for COVID-19.

”Det er fantastisk at se, hvordan Martin Jensen er gået til opgaven og sammen med vores instruktør får forklaret testproceduren på bedste vis – og direkte i øjenhøjde med eleverne. Vi er så glade for resultatet,” siger Maja Broløs, teamchef for uddannelse i Falck.

Det utraditionelle samarbejde er sat i værk for sikre opmærksomhed omkring proceduren ved en selvpodning, få flest muligt testet og dermed sikre en forsvarlig genåbning af skoler – og i sidste ende af hele samfundet.

‘’Vi står endelig overfor en genåbning i den nærmere fremtid, og med det følger selvfølgelig en række nødvendige tiltag for, at vi fortsat passer på hinanden,” siger Martin Jensen, som har valgt at prioritere produktion af filmen i en pakket kalender.

Læs også

Populært tv-program vender tilbage

"En kæmpe succes"

DJ'en selv glæder sig over, at han kan være med. 

”Jeg er super glad for at have fået muligheden for at samarbejde med Falck om selvpodning som et værktøj imod COVID-19 og synes, at resultatet er blevet over al forventning," fortæller Martin Jensen i pressemeddelelsen, inden han tilføjer: 

"Hvis den platform jeg har opbygget, kan hjælpe bare en brøkdel af samfundet, ser jeg det som en kæmpe succes! Vi skal passe på hinanden, så vi hurtigst muligt kan vende tilbage til vores hverdag, som vi husker den. Hjælp os med at sprede det gode budskab og lad os sammen få åbnet Danmark sikkert igen!''

Filmen er produceret på vegne af Børne-og Undervisningsministeriet og bliver vist på skoler og uddannelsesinstitutioner i Regionerne Midtjylland, Nordjylland og Sjælland.

I de tre regioner har Falck uddannet såkaldte supervisorer, som skal stå for at supervisere selvpodning i klasselokalerne. Supervisorerne vil i de kommende uger vise filmen, som er et af elementerne, der skal sikre, at eleverne lærer at gennemføre en selvpodning for COVID-19 og på dén måde er med til at bidrage til en sikker og forsvarlig genåbning af samfundet.

Se filmen her med Martin Jensen lige her

Læs også

Sygdomsramt tv-vært deler nyt inspirerende budskab

 

 

 

Læs også