Udmelding: Nu falder prisen

29/08/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu ser det ud til, at prisen falder.

Mest læste i dag

Alt stiger stort set i øjeblikket. Inflationen ser ud til ingen ende at ville tage, og det er naturligvis et stort problem. Men nu kan der være en lille håndsrækning på vej til dig, hvis du er medlem af fitnesskæden Fitness World.

Kæden, som har omkring 170 centre i hele Danmark varsler nemlig prisfald i flere af kædens centre. Det fremgår af kædens ejerselskabs seneste halvårsrapport, skriver B.T.

Fitness World har mere end 369.000 medlemmer i Danmark. Over de næste par år vil man desuden yde en kapitalindsprøjtning på omkring 482 millioner kroner. 

Pengene skal bruges til at forbedre produktet og kundeoplevelsen. En del af det bliver en ændret strategi, hvor man vil have stedsspecifikke priser.

Det vil sige, at Fitness Worlds produkter kan variere i pris fra sted til sted og over tid. Det gælder både selve abonnementerne, men også andre produkter, som man kan købe i det lokale center.

Der kan således både ske prisfald det ene sted, mens prisen kan risikere at stige et andet sted. For eksempel skriver Fitness World selv, at prisen for et abonnement i Ørestad vil være 299 kroner, mens prisen i Helsingør vil være 159 kroner.

De lavere priser skal være med til at få kunder til de centre, som står uden så mange medlemmer, mens højere priser skal være med til at tage trykket i de centre, som har “for mange medlemmer”.

Man vil også forbedre flere centre i landets større byer med hensyn til inventar. Kæden satser også på at åbne nye centre. Fitness World åbnede sit første center i 2005.

Anbefalet til dig