Udnyt den billige strøm: Her stiger priserne voldsomt

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prisen på strøm vil blive mangedoblet inden længe.

Mest læste i dag

Da stormen Hans meldte sin ankomst til Danmark, var der ikke ligefrem jubel hos danskerne.

Det danske sommervejr har ikke præsteret det, som de fleste havde håbet på.

Det bliver der dog snart lavet om på, hvilket du kan læse i artiklen lige her.

Et gammelt ordsprog lyder dog, at det aldrig er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det kan man i sandhed sige om stormen Hans’ ankomst.

Stormen sørgede for at elpriserne var i minus i går, tirsdag, men også her onsdag er der billig strøm at hente.

Det skriver TV 2.

Den billige strøm fortsætter dog ikke længe endnu, fremgår det fra TV 2’s grafer over elpriserne, som kan ses på deres side.

Indtil klokken 17 er der billig strøm at hente uanset, hvor man bor i landet, men sagen er en helt anden, hvis man først bruger strøm hen på aftenen.

Klokken 16 giver man 0,04 kroner pr. kW time inkl. moms - eksklusiv afgifter/nettarif, mens man klokken 21 skal betale hele 0,49 kroner for det samme.

Grunden til at strømmen har været så billig skyldes, at den er grøn. Det har den været nu, da det har blæst meget, hvilket har aktiveret de danske vindmøller.

I sommerhalvåret er det typisk, at det er solceller, der genererer en masse grøn strøm, men sådan har det ikke været på det seneste.

Der er dog udsigter til at solen snart titter frem igen i Danmark, hvorfor der derfor også kan være billig strøm at få fat i igen inden længe.

Du kan læse mere om, hvornår vejret bliver godt igen i Danmark i artiklen herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig