Udrykning til Føtex: Derfor var politiet til stede

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De lokale fik et chok mandag morgen.

Lige nu læser andre også

Mandag formiddag blev Føtex på Prinsessegade i Fredericia ramt af en "hastende politiforretning", som krævede politiets øjeblikkelige indgriben.

Det skriver Fredericia Dagblad.

En politibil med blå blink blev hurtigt indkaldt til stedet omkring klokken 10.30.

Ifølge Søren Lisbjerg, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, drejede den hastende politiforretning sig om et tyveriforhold inde i butikken. Vagtchefen understregede, at på nuværende tidspunkt er informationen meget begrænset, da politiet stadig arbejder på stedet.

Tyverier har været en gentagen udfordring for Føtex, der har taget sine egne forholdsregler. Siden den 2. oktober har butikken haft både vagt og butiksdetektiv fast tilknyttet for at bekæmpe tyverier og skabe en mere tryg atmosfære for personalet.

Varehuschefen, Dennis Grønnebech, har tidligere udtalt, at ansættelsen af vagten og detektiven primært skyldtes bekymringer om den hårde tone og utryghed blandt personalet.

Selvom indsatsen har bidraget til en nedgang i tyverier, har det ikke elimin-eret forsøgene helt. Mandagens hændelse, der krævede politiets indgriben, illustrerer fortsatte udfordringer med butikstyverier trods foranstaltningerne fra Føtex's side.

Anbefalet til dig