Udvikling i Madeleine McCann-sagen: Politiet kommer med nye oplysninger

Af: Ida Hansson

|

24/05/2023

Nyheder
Foto: Politi
Foto: Politi
Politiet er lige nu igang med at undersøge en stor sø.

Lige nu læser andre også

Den skelsættende eftersøgning af forsvundne Madeleine McCann ved et fjerntliggende Algarve-reservoir sker efter et tip fra en "meget troværdig" tysk politiassistent. Det skriver Mirror.

Det respekterede portugisiske medie Expresso sagde, at en informant gav detektiver "detaljer", som de tog "meget alvorligt".

Den tyske anklager Christian Walters har bekræftet over for pressen, at eftersøgningen er baseret på "indikatorer" fra en kilde.

Efter anmodning fra tyske efterforskere har portugisisk politi for første gang i ni år foretaget en eftersøgning.

Det omkringliggende område af Arade-dæmningen, omkring 48 kilometer fra Praia da Luz - hvor Madeleine McCann sidst blev set i live lige før sin fire-års fødselsdag i 2007 - har været fuld af aktivitet siden i går.

Reservoiret siges at være et 'yndlingssted' for den dømte tyske voldtægtsmand Christian Brückner, som er den mistænkte nummer et i Madeleine McCann-sagen.

Lokale medier har sagt, at tysk politi havde fået billeder og videooptagelser, der viser den tyske Christian Brückner ved reservoiret.

"Hvad vi håber at finde der, bør i øjeblikket forblive vores hemmelighed. Hvis vi skulle finde noget, så vil vi helt sikkert fortælle jer om det... men selve handlingen vil også tage lidt tid, den kan ikke afsluttes inden for to timer eller sådan noget," lyder det fra tysk politi.

Den tyske anklager Hans Christian Wolters har konsekvent sagt, at han er overbevist om, at Madeleine er død, og at Christian Brückner er den hovedmistænkte i hendes påståede død.

Manden, der i øjeblikket afsoner en dom for voldtægten af ​​en amerikansk kvinde i september 2005 på feriestedet, hvor Madeleine forsvandt, har endnu ikke stået over for nogen formel anklage for Madeleine McCanns forsvinden.

Anbefalet til dig