Uhyggelig ulykke: TV-vært kvæstet

Af: Ida Hansson

|

14/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En tv-vært er hårdt kvæstet, men heldigvis uden for livsfare.

Mest læste i dag

Den 45-årig tv-vært, der er tidligere professionel cricketspiller har været involveret i en skræmmende ulykke.

Det skete i forbindelse med tv-programmet 'Top Gear' hvor den 45-årige Freddie Flintoff, var i gang med at filme til et kommende afsnit af programmet, da det pludselig gik galt.

Flintoff sad i bilen på Dunsfold Park Aerodrome, som er den racerbane der benyttes til at lave test med biler, da ulykken fandt sted.

Bilen forulykkede og læger på stedet skyndte sig at komme tv-værten til undsætning.

Personer tæt på den 45-årige tidligere cricketspiller fortalte, at hans blev kvæstet, men at han skaderne ikke var livstruende til trods for, at ulykken så meget voldsom ud.

"Han kørte på banen som normalt. Han kørte ikke i høj hastighed - det var bare en ulykke, der kunne ske for enhver.", lyder det fra medværten Chris Harris ifølge The Sun, inden han fortsatte:

"Freddie blev bragt til hospitalet med luftambulance kort efter. Hans skader er ikke livstruende, og han er i behandling."

"Optagelserne er blevet udskudt for nu, og det eneste, nogen bekymrer sig om, er, at Freddie er i bedring." fortæller han.

Ulykken var skræmmende at se på for tv-folkene, og en talsmand fra programmet fortalte, at Freddie frygtsomt råbte:

"Jeg kan ikke stoppe,"

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig