Ukendt dansk rigmand laver nyt milliardoverskud: Så stor er formuen nu

Af: Lucas Andreas

|

18/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rigmanden har lavet et imponerende milliardoverskud.

Mest læste i dag

81-årige Ib Nymark Hegelund er en diskret dansk rigmand, der er utroligt velhavende.

Og det er han kun i endnu højere grad efter seneste regnskabsår, hvor han igen har imponeret med en betydelig vækst i sin formue.

Det skriver Finans.

På trods af sin lave profil, står Ib Nymark Hegelunds selskab, Imbtech, stærkt i rampelyset med imponerende regnskabsresultater for det seneste år.

Imbtechs seneste regnskab viser et overskud på 5,9 milliarder kroner, hvilket er en markant stigning fra sidste års 2,6 milliarder kroner.

Egenkapitalen i virksomheden er også vokset til næsten 16 milliarder kroner fra 10 milliarder kroner i 2023.

Forretningen beskrives som værende engageret i "investering, formuepleje, holdingvirksomhed og dertil knyttet virksomhed." Ib Nymark Hegelund selv bemærker kun, at "ledelsen anser årets resultat som tilfredsstillende."

Milliardær der holder lav profil

Ib Nymark Hegelund, der nu er 81 år gammel og bosat ved Luganobugten i Schweiz, undgår omhyggeligt offentlighedens opmærksomhed.

Det er yderst sparsomt med detaljer om hans person, og han udtaler sig ganske bevidst heller ikke til medierne.

Med sin store milliardformue er Ib Nymark Hegelund blandt Danmarks rigeste. Hans formue blev i høj grad skabt, da han for år tilbage solgte virksomheden Denmark Enzymes, som producerede enzymer til fødevareindustrien.

Præcist hvordan resten af formuen er opbygget er vanskeligt at sige, men Imbtechs økonomiske resultater synes at spejle udviklingen hos den danske medicinalgigant Novo Nordisk, der alene de sidste fem år er steget med 482 procent.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig