Ukrainsk embedsmand hævder: "Putin bruger dobbeltgænger"

05/08/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Ukrainske efterretningskilder hævder, at den russiske diktator Vladimir Putin bruger en dobbeltgænger, efter at have bemærket denne forskel.

Mest læste i dag

Ifølge Ukraines generalmajor Kyrylo Budanov bruger Vladimir Putin en dobbeltgænger til offentlige optrædener.

Han har et meget simpelt trick at tjekke: Putins ører er anderledes.

"Billedet, lad os sige, af ørerne, er anderledes ... Og det er som et fingeraftryk, hver persons ørebillede er unikt. Det kan ikke gentages," sagde Kyrylo Budanov til Ukraines 1+1 tv-kanal.

Generalmajoren foreslog også, at Putin blev erstattet af en anden under sit møde i Teheran for at møde de tyrkiske og iranske præsidenter.

Det menes, at Putin måske vil bruge dobbeltgængere efter at have lidt af en "alvorlig kvalme" midt om natten, angiveligt den 26. juli. Det skriver The Sun.

Sygdommen var på det tidspunkt så slem, at Putin krævede, at lægerne skyndte sig hen til hans seng, da han frygtede for sit velbefindende.

Zelensky vender sig til Kina

Den ukrainske præsident, Volodymyr Zelensky, er af den overbevisning, at Kina positivt kan påvirke Rusland til at stoppe landets invasion.

Zelensky have eftersigende et interview med The South China Morning post og informerede publikationen om den magt Kina har over Rusland.

"Kina en meget magtfuld stat, det er en magtfuld økonomi, så det kan politisk, økonomisk påvirke Rusland. Og Kina er [et] permanent medlem af FN's Sikkerhedsråd, "sagde Zelensky ifølge Ukrinform.

Den ukrainske præsident fortsatte med at sige, at på trods af at han rakte hånden ud til Kinas præsident Xi Jinping siden invasionen begyndte den 24. februar, har han ikke hørt et svar.

Han sagde, at det ville være meget nyttigt at få en samtale med Kinas præsident.

Anbefalet til dig