Ulf Pilgaard i stor sorg: Har mistet søn og lillebror

22/08/2021

Nicolai Busekist

Foto: Wikipedia.dk
Ulf Pilgaard har kort efter hinanden måtte tage afsked med både sin søn og lillebror

Mest læste i dag

I foråret blev Ulf Pilgaard ramt af stor sorg, da han måtte tage afsked med sin kun 48-årige søn, Mikkel. Han døde i marts efter mange års sygdom.

Kun to måneder efter måtte Ulf Pilgaard igen håndtere et stort tab. Her måtte han nemlig tage afsked med sin lillebror, Sune Pilgaard, der sov ind i en alder af 79 år. Det skriver HER og NU.

I sin erindringsbog 'Hellere halvgammel end helt død', der bliver udgivet på torsdag, kommer den kendte skuespiller ind på de to store tab, som han måtte håndtere i foråret med kun to måneders mellemrum.

Selvom han ikke har talt meget med pressen om dødsfaldene i hans familie, har han givet en kort udtalelse til Ekstra Bladet om sønnens død.

"Det er alt for tidligt. Og det er også den forkerte rækkefølge, kan man jo roligt sige. Det er stadigvæk meget svært for mig at tale om det," sagde han til Ekstra Bladet for en uge siden.

Ifølge HER og NU havde Ulf Pilgaard dog mulighed for at bruge sit arbejde til at få sorgen lidt på afstand. Det samme gjorde han også, da han i november 2016 mistede sin hustru gennem 46 år, Gitte. Op til sin død led hun af demenssygdommen Huntingtons Chorea.

Ulf Pilgaard, der blandt andet er kendt fra 'Nattevagten' og 'Cirkusrevyen', må tage afsked med sin søn kort inden, at der blev start op på læseprøverne til årets Cirkusrevy.

Da han mistede sin lillebror, var forpremiererne netop var gået i gang, hvorfor i begge tilfælde har kunne bruge sit arbejde til at få tingene på afstand.

Anbefalet til dig