Ulrich Thomsen i stor nedtur

Nyheder
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Den populære skuespiller har tilsyneladende haft et hårdt år.

Lige nu læser andre også

Der findes ikke den dansker, der ikke kender Ulrich Thomsen.

Han har igennem flere årtier gjort sig bemærket i store, danske film, herunder 'Blinkende Lygter', 'Adams Æbler' og 'Vores Mand i Amerika'.

I 2022 gik det da også ganske pænt i hans selskab, Erlock Film ApS, hvor han kunne præsentere et overskud på næsten 1 million kroner.

De positive tal på bundlinjen har dog ikke gentaget sig i 2023, og den populære skuespiller måtte sidste år vinke farvel til 1.841.639 kroner.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Men hvad ligger så bag den store lussing?

Først og fremmest fremgår det af regnskabet, at bruttofortjenesten, som repræsenterer omsætningen fratrukket visse omkostninger, faldt fra knap to millioner kroner i 2022 til blot 459.994 kroner i 2023.

Derudover er et særligt bemærkelsesværdigt punkt i regnskabet de 'finansielle omkostninger'. I 2022 udgjorde disse omkostninger kun 6631 kroner, men i 2023 steg de dramatisk til næsten to millioner kroner.

I kølvandet på det hårde 2023 er selskabets egenkapital gået fra 4,3 millioner kroner til omkring 2,3 millioner kroner.

Reagerer på skandale

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Martin Brygmann og Claes Antonsen er havnet i massiv modvind, efter DR-dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen' blev udgivet.

Dog har flere kendisser støttet dem igennem den svære periode, og her er Ulrich Thomsen én af dem, der ikke har holdt sig tilbage.

”Som du kan se her, er alle på din side,” skriver Thomsen på et tidligere Facebook-opslag fra Martin Brygmann og fortsætter:

”Ignorer denne dokumentar så meget, det er muligt, og stå ved den, du er. Jeg forstår frustrationen over at skulle hænges ud og trangen til at ville forklare sig. Jeg tænker, du vil opleve, at det hele er glemt igen, før du ved det.”

Anbefalet til dig